Arhiva pentru anul
secţiunea
 
   Pe site, arhiva nu păstrează anunţurile care au fost programate pentru ştergere în momentul expirării sau anunţurile care sunt mai vechi de 4 ani. Anunţurile de actualitate sunt la: Anunţuri/comunicate
Stadiul implementarii proiectului „Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul ITI Tulcea – UAT Mihail Kogălniceanu“
expirat la: 31-03-2023
In urma implementarii cu succes a sistemului informatic pentru optimizarea procedurilor si fluxurilor de lucru,informam cetatenii cu privire la operationalizarea platformei https://www.conectx.net.
Proiectul de digitalizare a relatiei dintre diversele servicii ale Primariei dar si in relatia cu cetatenii, va da posibilitatea ca prin intermediul unui singur clik sa poata fi accesate datele si informatiile necesare. In acest sens, vorbim despre accesarea platformei https://www.conectx.net care este disponibila atat de pe computerul personal de acasa, de pe tableta sau de pe telefonul mobil.
Aplicatia se adreseaza atat cetatenilor ,,personae fizice sau juridice’’, functionarilor, cat si inregistrarii si arhivarii electronice a documentelor.

Stadiu proiect digitalizare POCA.pdf  (1,11 MB)  data: 27-01-2023   utilizator: 1