Anunţurile expirate se regăsesc la: Arhiva anunţuri/comunicate
Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată“
Comuna Mihail Kogalniceanu anunță începerea proiectului cu titlul “Asigurarea infrastructurii TIC la nivelul comunei Mihail Kogălniceanu, Județul Tulcea”, cod C10-I1.2-2344, Investiția I.1.2 - Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local), implementat de Comuna Mihail Kogalniceanu, Județul Tulcea conform contractului de finanțare nr. 19275/15.02.2023, finanțat prin Planul National pentru Redresare si Rezilienta al Romaniei in cadrul Componentei 10 – Fondul Local-Runda II.

Comunicat-presa-TIC.pdf  (331,36 KB)  data: 17-03-2023   utilizator: 1  
Stadiul implementarii proiectului „Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul ITI Tulcea – UAT Mihail Kogălniceanu“
In urma implementarii cu succes a sistemului informatic pentru optimizarea procedurilor si fluxurilor de lucru,informam cetatenii cu privire la operationalizarea platformei https://www.conectx.net.
Proiectul de digitalizare a relatiei dintre diversele servicii ale Primariei dar si in relatia cu cetatenii, va da posibilitatea ca prin intermediul unui singur clik sa poata fi accesate datele si informatiile necesare. In acest sens, vorbim despre accesarea platformei https://www.conectx.net care este disponibila atat de pe computerul personal de acasa, de pe tableta sau de pe telefonul mobil.
Aplicatia se adreseaza atat cetatenilor ,,personae fizice sau juridice’’, functionarilor, cat si inregistrarii si arhivarii electronice a documentelor.

Stadiu proiect digitalizare POCA.pdf  (1,11 MB)  data: 27-01-2023   utilizator: 1